Blog

HD Group Distribütörlüğünde Doğal Ahşap Kaplama Duvar Kağıtları

18/03/2023

ETRE: El Yapımı Doğal Ahşap Kaplama Duvar Kağıdı
Tiffany Designs markasına ait Almanya’dan ithal, FSC belgeli (Orman Yönetim Konseyi – Forest Stewardship Council), doğal ağaç türlerinin mikro ince katmanlarıyla yapılmış, ahşap yüzeyi non-woven arkalığa yapıştırılmış, esnek ve zengin dokulara sahip yapılarıyla dikkat çeken bir doğal ahşap kaplama duvar kağıdı koleksiyonu Etre. İçerisinde hem doğal ahşap üzerine 5 farklı geometrik desenin 12 farklı renkte metalik altın, metalik gümüş ve metalik bakır tonlarda uygulanmış hallerini hem de doğal ahşabın dikey balıksırtı görüntüsünde ince ve kalın çizgili hallerini bulacağınız bu ürünlerin tamamı doğal yapısından ötürü tamamen ekolojik ve çevreye duyarlı projeler için uygundur. Bu el yapımı duvar kağıtları yapısının zamanla ahşapta oluşan hafif çatlaklar ve çizgi kaymalarından gelen doğallığını yansıtan kıvrımlara ve düğümlere sahiptir.


REVERIES: El Yapımı Doğal Ahşap ve Mantar Kaplama Duvar Kağıdı
Aynı markaya ait bir diğer koleksiyon Reveries; büyük geometrik desenli, sanatsal görünüme sahip doğal ahşap deseni ve renk çeşitleriyle duvar kaplamalarında mantarın doğal görünümünü ve dokusunu tüm ışıltısı ve çekiciliği ile sergiliyor. Altın gümüş ve metalik zemin üzerine 8 renk seçeneğinde muhteşem düz ve özgün geometrik desenlere sahip olan Reveries’teki tüm ürünler Etre’deki gibi metre olarak satılmaktadır. Genişlikleri genelde 91 cm. olan bu ürünlerin uygulanmasında özel tutkal kullanılmaktadır ve uygulamaları titizlikle yapılmalıdır. Bu duvar kaplamaları ayrıca doğal olarak anti-mikrobiyal ve hipoalerjeniktir ve küf ve mantar oluşumuna doğal olarak dirençlidir.



Tiffany Designs’a ait bu duvar kaplaması uygulamalarında kullanılması önerilen Kt Exclusive Crystal Power isimli tutkal, A+ hizmet ve ürün çeşitliliği ile birçok üst düzey mimari ofisin ve kurumsal firmanın çözüm ortağı konumunda bulunan HD Group tarafından yapılmaktadır.